Vår story

Modet kommer och går men strumpan består. Strumpan, ett naturligt klädesplagg i vår garderob, ett måste för att inte frysa om fötterna. Det finns massor av olika varianter, allt från billiga till svindyra märkesstrumpor, galna mönster till enfärgade, långa och korta.

Varför starta ett nytt strumpmärke? Jo, idéen föddes efter att några kompisar diskuterat strumpor och mode. Varför finns det inga riktigt snygga strumpor som både kan bäras till ledigt och till business? Tillsammans diskuterades det hur den ultimata strumpan skulle kunna tänkas se ut. Nästa steg var att låta en duktig designer skapa fantastiska mönster där lekfullhet och ledighet blandades med stil. Kvalitén tillsammans med rätt material är viktigt. Det skall vara strumpor utan sömmar som skaver, och som andas och sitter skönt.

Ett nytt företag tog form, Tag Socks heter företaget och så även namnet på strumpan. Ett svenskt designermärke med kvalité och design i fokus. Varför Tag Socks? Jo, strumpan skall sticka ut med sitt varumärke. Det skall inte bara vara i kvalitén och designen strumpan skall kännas igen. En liten Tag sitter på alla våra strumpor och den skall skapa igenkännlighet och stolthet i att gå i ett par strumpor från Tag Socks.